Venus Legacy

Popularnost Venus Legacy tretmana izuzetno je porasla u poslednjih nekoliko godina, obzirom da se pokazao kao najbolji način za poboljšanje izgleda kože i oblikovanje tela. Možemo se pohvaliti da smo prvi koji su u Beograd doneli ovaj revolucionarni aparat koji je savršeno dopunio ponudu naših tretmana za telo.

Ovaj tretman je namenjen osobama koje traže neinvazivne metode za:

  • oblikovanje tela
  • smanjenje vidljivosti tvrdokornog ili površinskog celulita
  • smanjenje obima tretiranog područja
  • zatezanje i učvršćivanje kože
  • smanjenje neželjenih područja masnih naslaga
  • ublažavanje strija.

Kao prvi i jedini tretman odobren od strane FDA koji koristi 4D tehnologiju, Venus Legacy radiofrekvencija deluje na osnovu snage četiri ključne tehnologije:

  • Multipolarna radiofrekvencija izuzetno brzo i ravnomerno prenosi i raspoređuje toplotnu energiju na više različitih dubina tkiva. Ova termalna reakcija u ciljanom tkivu stvara umirujuću i terapeutsku toplotnu matricu koja podstiče prirodni mehanizam zarastanja tela, uzrokuje zatezanje kože i stvaranje novog kolagena, poboljšavajući teksturu kože čime smanjuje celulit i bore na licu.
  • Putem dokazanih regenerativnih svojstava, pulsirajuća elektromagnetska polja omogućavaju značajna poboljšanja u izgledu i teksturi kože.
  • VariPulse Vacuum omogućava energiji prodiranje u dublje slojeve kože, gde uspešno stimuliše optimalnu cirkulaciju i limfnu drenažu, postižući sjajan izgled kože.
  • RealTime Thermal Feedback obezbeđuje praćenje temperature kože tokom čitavog tretmana kako bi se osigurao bezbolan tretman za osobe sa različitim tipovima kože.

Venus Legacy radiofrekvencija je nehirurški tretman oblikovanja i zatezanja kože, siguran za primenu na bilo kom delu tela na kom osoba želi čvrstu, zategnutu i blistavo glatku kožu. Idealan je za tretiranje bedara, ruku, stomaka, butina, leđa, bokova i zadnjice. Rezultati mogu biti vidljivi već posle nekoliko tretmana. Kod velikog broja klijenata rezultate je moguće videti čak i posle prvog tretmana, a sve to se postiže bez bola, nelagodnosti i vremena potrebnog za oporavak.

Tretman vremenski traje sat vremena, pa ih je jednostavno ubaciti u dnevni raspored, obzirom da se lako možete vratiti dnevnim obavezama, bez vremena potrebnog za oporavak.

Stručni tim naših terapeuta osmisliće najbolji program i plan terapije za vas, koji najčešće uključuje kombinaciju tretmana za telo za koje smo se uverili da donose najbolje rezultate. Na konsultacijama uzimamo u obzir vaše potrebe, želje, trenutnu situaciju i nakon toga definišemo najbolju kombinaciju i protokol tretmana.

Personalizovane konsultacije su najbolja prilika da porazgovarate sa našim stručnim timom i da dobijete sve odgovore na ono šta vas zanima. Za više informacija o Venus Legacy tretmanima i zakazivanje besplatnih konsultacija možete pozvati telefon 011/4062-976.