Hidradermija

Hidradermija je ekskluzivni GUINOT tretman, uz pomoć kog nakon tri sata tretmana postižete da vaša koža bude kao nova. Sa mesečnim održavanjem obezbeđujete čistiju, zdraviju i lepšu kožu tokom cele godine.

Ovaj tretman postoji u pet verzija, zavisno od vaše kože i lepote. Hidradermiju rade isključivo obučeni, trenirani i iskusni terapeuti. Bez obzira da li ste u Londonu, Hong Kongu, Njujorku ili Sidneju, možete biti sigurni da će hidradermija biti urađena po svim standardima i protokolima koje GUINOT propisuje.

Kada se završi sa tretmanom hidradermije vaša koža će biti u izrazito boljem stanju, a praćenje programa preporučenog od vašeg terapeuta pomoći će da vidite značajno poboljšanje vaše kože lica. Preporučuje se serija od tri tretmana ili održavanje jednom mesečno.

Hidradermija je najefikasniji tretman za dubinsko čišćenje lica. Mesečno održavanje omogućava da vaša koža bude čistija, glatka i mladalačkog izgleda, a to je tajna koju su sofisticirane žene širom sveta otkrile uz GUINOT i njihove terapeute.

Hidradermija je tretman poznat u svetu preko 30 godina, a u Engleskoj je proglašen za „kraljicu tretmana“. Ovo je idealan tretman kako za žene, tako i za muškarce i to svih godišta i tipova kože.

Tretman koristi pozitivno dejstvo galvanske i visokofrekventne struje, bez parenja i zagrevanja lica. GUINOT terapeut prema tipu i stanju vaše kože određuje kombinaciju gelova (koji sadrže 56 aktivnih supstanci uzetih iz biljaka i inkorporiranih u gelove) čiji se aktivni sastojci procesom jonizacije ubacuju u kožu i omogućavaju:

  • dubinsko čišćenje
  • hidrataciju
  • regeneraciju
  • revitalizaciju kože.

Visokofrekventna struja, uz dodatak oksigene emulzije, omogućava snabdevanje kože kiseonikom, kao i poboljšanje cirkulacije i dezinfekciju. Zatim sledi masaža za totalnu relaksaciju i nakon toga nanošenje odgovarajuće maske, pa antiage masaža, u zavisnosti od potreba kože.

Hidradermija kao potpuno individualan tretman daje trenutno vidljive rezultate koji su ujedno i odlična osnova za dalju kućnu negu.

 

Tajne tretmana

  • JONIZACIJA – Blaga elektroterapija i nežni masažni pokreti rolerima pomažu da aktivni sastojci poreklom iz biljaka prodru dublje u kožu, dubinski je čiste i poboljšavaju njenu unutrašnju lepotu.
  • OKSIGENIZACIJA – Dejstvo visoke frekvencije se koristi radi snabdevanja kože kiseonikom i energijom, kao i za antibakterijski efekat.

LIFTING MASAŽA – Odgovarajućom maskom i adekvatnom masažom stimuliše se koža i omogućava da ten postane svež, zdrav i sjajan.