DERMAFRAC

Aparati Naše lice je celog života, neprekidno, izloženo negativnim spoljnim uticajima. Šminka, smog, UV zračenje, toplota, hladnoća, vetar, duvanski dim… Zbog svega što trpi, i zbog svega što od njega očekujemo, lice zaslužuje najveću pažnju i najbolju negu.
ODLAZAK POD NOŽ NIJE JEDINO REŠENJE. Najnovija dostignuća u podmlađivanju kože omogućavaju vidljive rezultate bez perioda oporavka i bez bola.

Šta je DERMAFRAC?

DERMAFRAC je prvi uređaj koji omogućava da se hranljivi preparati bezbolno i ravnomerno dovedu do slojeva kože u kojima imaju optimalni učinak. Kombinuje mikrodermoabraziju, mikcroneedling, injektovanje seruma i svetlosnu terapiju. Tehnologija je slična laserskoj, ali manje invazivna i bezbolna. Ne zahteva period oporavka, tako da se odmah vraćate svojim svakodnevnim obavezama. Tokom tretmana, koža je nežno stimulisana igliciama koje serum sprovode direktno u odgovarajuće slojeve kože, dajući vam čistiju, zategnutiju i mladalačkiju kožu.

80% VIŠE HRANLJIVIH MATERIJA DOSPEVA POD KOŽU

REZULTAT: Blistava koža već nakon prvog tretmana!

Šta DERMAFRAC izdvaja od drugih tretmana?

1. 2-3 puta brži od dermarolera ili dermapena
2. precizni needling, bez bola i krvarenja
3. nema potrebe za lokalnom anestezijom
4. nakon tretmana nema vidljivih promena kože (crvenila, krvarenja)
5. nema potrebe za oporavkom pacijenta
6. glava uređaja za jednokratnu upotrebu čime se eliminiše mogućnost infekcije

Dizajniran da stimuliše proizvodnju kolagena i obnavljanje ćelija u cilju postizanja zategnute, čvrste i glatke kože, Dermafrac rešava probleme bora, akni, ožiljaka, staračkih i sunčanih fleka, perutave, suve kože i neujednačene pigmentacije.

EFEKTI VIDLJIVI VEĆ NAKON PRVOG TRETMANA 
– Glatka, sjajna koža
– Ujednačena tekstura i ton kože
– Sužavanje pora
– Smanjenje vidljivosti bora
– Smanjenje vidljivosti ožiljaka