Biologique Recherche

VISOKA MODA U KOZMETICI

Već 40 godina laboratorija Biologique Recherche-a ispisuje jedinstvenu stranicu kvaliteta u domenu kozmetičke nege. Biologique Recherche poznat je po svojoj efikasnosti koja se temelji na nezi kože sa upotrebom čistih, koncentrovanih i sirovih sastojaka primenom originalnih i striktnih metodologija rada.

NAJPOZNATIJI PROIZVODI BIOLOGIQUE RECHERCHE-A

LOSION P50 MAGIJA U BOCI
Hiljade klijenata širom sveta Biologique Recherche je osvojio upravo ovim proizvodom. Ova magija u boci se koristi svakoga dana. Slovo P označava piling a broj 50 broj dana koliko je potrebno koristiti za postizanje vidljivih rezultata. Postoje četiri vrste losiona P50. Važna je stručna procena trenutnog stanja kože da bi se odredio adekvatan izbor losiona.

SVETI GRAL BIOLOGIQUE RECHERCHE su serumi!

AUTENTIČNI SERUMI
Autentični serumi su najčistije gotove sirove formule iz game proizvoda. Deluju ciljano na disbalanse kao što su dehidrirane I devitalizovane kože, plitke bore, prekomerno lučenje sebuma.

CILJANI SERUMI
Ciljani serumi su serumi sa aktivnim sastojcima fitobiološkog i biotehnološkog porekla. Deluju ciljano i na uzroke i na posledice konkretnih privremenih disbalansa.

ZAVRŠNI SERUMI
Nanose se na kraju tretmana I fiksiraju efekte proizvoda nanetih tokom tretmana. Daju koži prirodan sjaj i blistavost.

PO ČEMU JE BIOLOGIQUE RECHERCHE JEDINSTVEN?

Biologique Recherche je jedinstven po činjenici da proizvode Biologique Recherche-a možete kupiti jedino u centrima koji rade sa Biologique Recherche kozmetikom.

Biologique Recherche nije samo kozmetika. To je filozofija nege kože na poseban način. Proizvodi Biologique Recherche-a visoke koncentracije ekstrakta biljnog, biomorskog I biološkog porekla primenjuju se po preciznim uputstvima.

Biologique Recherche je osmislio svaki korak kojim se proizvodi primenjuju u određenoj fazi tretmana.

VRSTE TRETMANA

  • Lift C.V.S.
  • Soin Restructurant et lissant ( Anti-stres tretman)
  • Caviar tretman
  • Remodeling face aparat – KOMBINUJE ČETIRI STRUJE KOJE DELUJU SINERGIJSKI DA BI SE POSTIGLI BOLJI VOLUMEN I BLISTAVOST KOŽE.

METODOLOGIJA BIOLOGIQUE RECHERCHE

Po metodologiji Biologique Recherche-a, tretman lica se sastoji od tri faze i sedam koraka.

I Faza procene

Faza procene obuvata procenu trenutnog stanja kože svake osobe da bi se preporučio najadekvatniji personalizovani tretman.

II Faza pripreme

Ova faza je ključna za postizanje željenih rezultata. Ova faza obuhvata pripremu i pročišćavanje kože I ponovno uspostavljanje prirodne regenerativne funkcije epiderma.

  • Faza relaksacije proprioceptivne masaže
  • Nanošenje losiona I maske

III Faza tretmana

Sastoji se od sedam koraka tokom kojih se uspostavlja rekondicioniranje epiderma I pomaže se epidermu da aktivira svojstva samoregeneracije. U okviru tretmana ključna je upotreba Remodeling face-a, naprednog aparata koji kombinuje četiri struje koje deluju sinergijski postižući bolji efekat volumena I blistavosti kože.

Završni korak osmišljen je tako da se fiksiraju efekti tretmana zahvaljujući dodatnim aktivnim sastojcima biljnog ili biomorskog porekla koji se nalaze u završnim kremama I serumima prilagođenim koži i njenim potrebama.